Udsat - Maj 2020 CSR Seminar - Stop Talking Start Acting

Publiceret søndag, 15. marts 2020, 08:00

Grundet sundhedsmæssige tiltag i forbindelse med forebyggelse COVID-19 er CSR Seminaret Stop Talking - Start Acting  udsat på ubestemt tid.

Der er dog fortsat mulighed for at komme igang med CSR arbejdet allerde nu på baggrund af telefon/web-baserede møder samt udveksling af data og beskrivelser.

Det er vores erfaring at det kræver blot 5-15 timers support, med interviews omkring virksomheden samt bearbejdning af tilsendt materiale, at få udarbejdet udkast til en indledende CSR beskrivelse, så I har et fundament at arbejde videre på og som dokumentation overfor kunder og andre interessenter for Jeres fokus.

Et sådan udkast vil indeholde beskrivelse af virksomheden i kontakst af den samlede fødevarekæde, udvikling og trends i forbrug samt forslag til fokusområder og målsætning for Jeres virksomhed.

I kortlægningsprocessen vil der tages udgangspunkt i eksisterende data som f.eks. energi og vandforbrug, råvare og færdigvaremængder, krav til leverandører samt personale politikker omkring sundhed og uddannelse.

For mere information læs gerne om baggrunden for CSR-seminer og erfaringer hermed.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om hvordan Jeres virksomhed får mere systemetisk og værdiskabende arbejde med bæredygtighed, enten via kontakt formularen eller direke på info@foodefficiency.eu

Tilbage til nyhedsoversigt