Om os - FoodEfficiency

Food Efficiency v/Karin Hansen - Start Up FoodEfficiency blev etableret i juli 2012 som uafhængig rådgiver indenfor kvaltitet, miljø, arbejdsmiljø og bæredygtighed. Kundebasen er primært i fødevareforsyningkæden hvor vi har over 20 års international erfaring.

Fødevarekædens højekrav til sporbarhed igennem forsyningskæden gør også FoodEfficiency til en attraktiv samarbejdspartner for andre industrier der ønsker at styrke samarbejde med kunder, leverandører og underleverandørere på tværs af forsyningskæden, f.eks. med fokus på kvalitet og bæredygtighed.

FoodEfficiency ejes af Karin Hansen, som er uddannet mejeriingeniør med supplerende master i teknisk miljøledelse fra DTU.

Karin Hansen har siden 1996 beskæftiget sig med kvalitets, miljø, sikkerhed, produktudvikling og projekledelse i ind- og udland. Det er ud fra disse erfaringer at hun nu rådgiver små og mellemstore virksomheder indenfor fødevaresikkerhed og bæredygtighed.

Derudover er Karin uddannet BRC 3rd parts auditor til leverandør audits, ISO22000 FSSC Lead auditor samt godkendt rådgiver iht. fødevarstyrelens rådgiverliste.

Tidligere ansættelsesforhold og opgaver fremgår af CV samt LinkedIn profil https://www.linkedin.com/company/foodefficiency