Inspirations webinar

Kom godt i gang med bæredygtighedskortlægning – nemt, overskueligt og effektivt

Begreberne fyger stadig om os – ESG, zero emission, grøn taxonomi, science based targeting, socialt ansvar, green washing og meget mere.

Så hvad er op og ned - Og hvad giver mening af fokusere på når man som virksomhed står på en brændende platform med stigende priser på energi, transport, råvarer og mangel på arbejdskraft?

Hos ESG in Business vil vi gerne hjælpe med at gøre arbejdet med bæredygtighed nemt, overskueligt og effektivt.

På baggrund af over 25 års erfaring med klima og bæredygtighed i globale forsyningskæder, har vi udviklet et værktøj til kortlægning af små og mellemstore virksomheders bæredygtighedsindsats.

Som inspiration til bæredygtighedsarbejdet vil vi gennemgå hovedpunkterne i værktøjet over en række webinarer – sammen med vores bedste tips og links til hvor du kan få mere viden til at skabe værdi på bundlinjen.

For det er jo bundlinjen det handler om - den tre-delte bundlinje. People – Planet – Profit

Webinarene er rettet mod virksomhedsejere såvel som produktions-, kvalitets- og salgschefer i små og mellemstore virksomheder. Deltagelse er gratis men kræver tilmelding da der er begrænsning på 25 deltagere. Hvert webinar har en varighed af ca. 30 minutter.

Tilmelding sker via formularen nedenfor

Webinarserie - Inspiration til bæredygtighedskortlægning

Jeg vil gerne tilmeldes følgende datoer:

Opstår der problemer med tilmelding så brug venligst vores kontaktformular eller send en email til info@foodefficiency.eu