Webinar om EUs nye bæredygtighedsdirektiv og muligheder 00 CSR

Det nye europæiske bæredygtighedsdirektiv (CSRD) er trådt I kraft – men faktisk forvente Erhvervsstyrelsen at blot 2300 danske virksomheder at blive direkte omfattet.

Men mange virksomheder bliver indirekte omfattet eftersom de skal levere bæredygtighedsdata til deres kunder for de varer og services som leveres.

Det drejer sig bl.a. om rapportering indenfor klima, forurening og biodiversitet, medarbejder og ansættelsesforhold samt produkt og forbrugeransvar. Det er nemlig nogle af de emner der skal rapporteres på under de nye europæiske bæredygtigheds rapporterings standarder (ESRS).

Men den øgede data indsamling og rapportering kan også give værdi for din virksomhed – og det kan hjælpe dig at værdisætte bæredygtighed på dine varer og ydelser, som du aktivt kan bruge i forhandlingerne med dine kunder.

Vil du høre mere så tilmeld dig vores webinar som giver dig overblik over de nye krav og de muligheder som kommer i kølvandet på EU’s nye rapporteringskrav.

På webinaret hører du om følgende emner;

  • Introduktion til til CSRD – hvem er omfattet
  • Introduktion til ESRS – hovedpunkter
  • Kom godt i gang med rapportering
    • Ved brug af eksisterende standarder
    • Ved indledende kortlægning
  • Sæt pris på din bæredygtighed

Webinarene er rettet mod virksomhedsejere såvel som økonomi- og salgschefer i små og mellemstore virksomheder.

Deltagelse er gratis og har en varighed af ca 30 minuter samt 15 minuter til debat. Der er plads til max 12 deltagere pr event, og der udbydes tre datoer.

Webinar om EUs nye bæredygtighedsdirektiv og muligheder for virksomhederne

Jeg vil gerne tilmeldes webinaret på følgende dato:

Opstår der problemer med tilmelding så brug venligst vores kontaktformular eller send en email til info@foodefficiency.eu